Vegro Uitleenpunt

Vegro Uitleenpunt is een Thuiszorg gelegen aan Rijksstraatweg 64 in Geldermalsen.

Meer informatie over Vegro Uitleenpunt in Geldermalsen

In Geldermalsen is er een uitleenpunt genaamd De Pluk, waar mensen terecht kunnen voor het lenen van diverse hulpmiddelen. Vegro, het bedrijf achter De Pluk, stuurt regelmatig een nieuwsbrief uit met acties, nieuwtjes en relevante ontwikkelingen. Het uitleenpunt heeft in de afgelopen 12 maanden 2122 beoordelingen ontvangen, waaruit blijkt dat 94% van de klanten De Pluk aanbeveelt. Bij De Pluk kunnen mensen terecht in verschillende categorieën, en de klantenservice staat altijd klaar om te helpen. Vegro is het bedrijf achter De Pluk en biedt diverse hulpmiddelen aan.

Wil je weten wat Vegro Uitleenpunt verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Vegro Uitleenpunt of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Vegro Uitleenpunt? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Vegro Uitleenpunt het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van West-Betuwe. Opzoek naar Vegro Uitleenpunt reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Vegro Uitleenpunt

Bezoekers bekeken ook