Vermeer & De Graaf B.V.

Vermeer & De Graaf B.V. is een Aannemer gelegen aan Industrieweg 21 in Vuren.

Meer informatie over Vermeer & De Graaf B.V. in Vuren

Vermeer & De Graaf B.V. is een aannemingsbedrijf dat gespecialiseerd is in nieuwbouw, verbouw en renovatie van zowel woningen als bedrijfspanden. Ze hebben een eigen machinale werkplaats, waardoor ze maatwerk kunnen leveren aan hun klanten. Het bedrijf is opgericht in 1987 en begon als een klein bedrijf dat voornamelijk verbouwingen en machinale werkzaamheden uitvoerde. Dankzij hun flexibele manier van werken, goede klantcontacten en mooie resultaten zijn ze uitgegroeid tot een volwaardig timmer- en aannemingsbedrijf in de regio. Vermeer & De Graaf BV staat bekend om hun meedenken, eerlijke prijzen en totaalpakket. Ze zijn bereikbaar via het contactformulier op hun website of telefonisch. Ze hopen nieuwe klanten te ontmoeten en hebben al verschillende projecten gerealiseerd, zoals korten, kepen en profileren van hout, evenals het maken van houten trappen.

Wil je weten wat Vermeer & De Graaf B.V. verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Vermeer & De Graaf B.V. of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Vermeer & De Graaf B.V.? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Vermeer & De Graaf B.V. het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van West-Betuwe. Opzoek naar Vermeer & De Graaf B.V. reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Vermeer & De Graaf B.V.

Bezoekers bekeken ook