Vink Schoenen

Vink Schoenen is een Schoenenwinkel gelegen aan Willem de Zwijgerweg 70a in Geldermalsen.

Meer informatie over Vink Schoenen in Geldermalsen

Vink Schoenen is een schoenenwinkel met vestigingen in Geldermalsen en Wijk bij Duurstede. Ze staan bekend om hun persoonlijke aandacht en groot assortiment met verschillende merken, comfortniveaus en prijsklassen. In hun assortiment hebben ze merken zoals Bugatti, Gabor, Skechers, Remonte, Rieker en Tamaris. Het team van Vink Schoenen is klantgericht en helpt graag bij het vinden van de juiste schoenen, zowel op het gebied van mode als comfort. De winkel is al meer dan dertig jaar betrouwbaar en een begrip in Geldermalsen en Wijk bij Duurstede.

Wil je weten wat Vink Schoenen verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Vink Schoenen of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Vink Schoenen? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Vink Schoenen het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van West-Betuwe. Opzoek naar Vink Schoenen reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Vink Schoenen

Bezoekers bekeken ook