Visdelicatessen van der Steenhoven

Visdelicatessen van der Steenhoven is een Groothandel in vis en zeevruchten gelegen aan Geldersestraat 42 in Geldermalsen.

Meer informatie over Visdelicatessen van der Steenhoven in Geldermalsen

Jan van der Steenhoven is al 7 jaar eigenaar van Visspecialiteiten van der Steenhoven in Geldermalsen. Hij begon al op zijn 17e in het vak en heeft altijd met groot plezier in de viswinkel gewerkt. Jan is begonnen op de markt en heeft nu een eigen winkel in de Geldersestraat. De openingstijden van de winkel zijn dinsdag tot en met donderdag van 09.00-18.00 uur, vrijdag van 09.00-18.30 uur en zaterdag van 09.00-17.15 uur. Op zondag en maandag is de winkel gesloten. In de winkel kun je onder andere zalmgebakjes, gamba's knoflook en visfriet kopen. Jan hoopt dat klanten snel langskomen en heeft op dit moment geen producten in de winkelwagen.

Wil je weten wat Visdelicatessen van der Steenhoven verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Visdelicatessen van der Steenhoven of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Visdelicatessen van der Steenhoven? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Visdelicatessen van der Steenhoven het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van West-Betuwe. Opzoek naar Visdelicatessen van der Steenhoven reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Visdelicatessen van der Steenhoven

Bezoekers bekeken ook