Vitas fysiotherapie

Vitas fysiotherapie is een Fysiotherapiepraktijk gelegen aan Herman Kuijkstraat 11 in Geldermalsen.

Meer informatie over Vitas fysiotherapie in Geldermalsen

Vitas Fysiotherapie gelooft in het voorkomen van klachten en het behoud van levenskwaliteit en vitaliteit. Ze bieden veilige en effectieve sportmogelijkheden, zoals samen wandelen, acupunctuur en preventieve consulten. Daarnaast zijn ze gespecialiseerd in het verbeteren en verhelpen van klachten gerelateerd aan het bewegingsapparaat. Ze bieden diverse therapieën, waaronder e-health, waarmee ze op afstand kunnen begeleiden en behandelen. Vitas Fysiotherapie heeft ook diensten op het gebied van een gezonde leefstijl, het behouden van weerstand en het fit en vitaal blijven. Het team van Vitas Fysiotherapie bestaat uit 18 fysiotherapeuten en oefentherapeuten met verschillende specialisaties. Ze bieden laagdrempelige goede zorg met een gedreven en gastvrij team. Vitas Fysiotherapie heeft vier locaties waar u van harte welkom bent.

Wil je weten wat Vitas fysiotherapie verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Vitas fysiotherapie of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Vitas fysiotherapie? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Vitas fysiotherapie het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van West-Betuwe. Opzoek naar Vitas fysiotherapie reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Vitas fysiotherapie

Bezoekers bekeken ook