Vleesautomaat

Vleesautomaat is een Slagerij gelegen aan Bommelsestraat 82 in Ophemert.

Meer informatie over Vleesautomaat in Ophemert

Bommelbeef is een boerderij die gespecialiseerd is in eerlijk en duurzaam vlees. Ze bieden nu ook portieverpakkingen aan die verkrijgbaar zijn uit hun automaat. Het rundvlees dat ze verkopen is afkomstig van hun eigen boerderij en wordt op een heerlijke manier bereid. Daarnaast bieden ze ook gevarieerde vleespakketten aan. Maar dat is nog niet alles, want ze hebben ook een Bommelbeef BBQ en Smoker waarmee je het vlees op een bijzondere manier kunt bereiden. Kortom, bij Bommelbeef kun je genieten van heerlijk Hollands vlees en hebben ze voor ieder wat wils op hun menu.

Wil je weten wat Vleesautomaat verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Vleesautomaat of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Vleesautomaat? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Vleesautomaat het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van West-Betuwe. Opzoek naar Vleesautomaat reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Vleesautomaat

Bezoekers bekeken ook