Vreugdenhil Bouw

Vreugdenhil Bouw is een Bouwbedrijf gelegen aan Dominee R. Lomanlaan 9 in Geldermalsen.

Meer informatie over Vreugdenhil Bouw in Geldermalsen

Voor familie Vreugdenhil hebben we verschillende isolatiemaatregelen uitgevoerd om hun vrijstaande woning in Geldermalsen energiezuiniger te maken. Dit was nodig omdat de woning een energielabel 'G' kreeg na een rapport van een deskundige EPA-adviseur. We hebben onder andere het dak, de dakkapel en de goten vervangen. Daarnaast hebben we diverse isolatiemaatregelen genomen, zoals het aanbrengen van isolatiemateriaal in de muren en vloeren. Ook hebben we HR++ glas geplaatst in de ramen voor een betere isolatie. Door deze maatregelen kan de familie Vreugdenhil nu genieten van een energiezuinigere woning met lagere energiekosten.

Wil je weten wat Vreugdenhil Bouw verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Vreugdenhil Bouw of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Vreugdenhil Bouw? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Vreugdenhil Bouw het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van West-Betuwe. Opzoek naar Vreugdenhil Bouw reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Vreugdenhil Bouw

Bezoekers bekeken ook