VTBO Ontwikkeling

VTBO Ontwikkeling is een Softwarebedrijf gelegen aan Achterweg 9A in Rumpt.

Meer informatie over VTBO Ontwikkeling in Rumpt

VTBO-Ontwikkeling introduceert een eenvoudig en goedkoop calculatieprogramma voor de bouw en installatie branche. Het programma maakt het mogelijk om efficiënt en overzichtelijk te calculeren en begroten. Er zijn geen kostbare cursussen nodig om het programma te gebruiken. Het bevat duizenden prijzen en arbeidsnormen, en het is mogelijk om prijzen van eigen leveranciers in te lezen. Het programma maakt het ook mogelijk om projecten te ordenen en onderscheid te maken tussen lopende en afgeronde projecten. Daarnaast kunnen materiaalprijzen van de website van de leverancier ingelezen worden. Het calculatieprogramma is niet online, maar wordt geïnstalleerd op de eigen computer. VTBO onderscheidt zich van andere softwareleveranciers door goede service en bereikbaarheid. Er zijn verschillende versies van het calculatieprogramma beschikbaar, en klanten zijn erg tevreden over de gebruiksvriendelijkheid en de telefonische ondersteuning. Het calculatieprogramma kan gebruikt worden voor verschillende bouwgerelateerde bedrijven en er is een korting van €300,- op de D.C.S. 7.0 variant.

Wil je weten wat VTBO Ontwikkeling verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van VTBO Ontwikkeling of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij VTBO Ontwikkeling? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je VTBO Ontwikkeling het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van West-Betuwe. Opzoek naar VTBO Ontwikkeling reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. VTBO Ontwikkeling

Bezoekers bekeken ook