Wc-tje Verhuur

Wc-tje Verhuur is een Bouwbedrijf gelegen aan Rijnstraat 35 in Geldermalsen.

Meer informatie over Wc-tje Verhuur in Geldermalsen

Welkom bij Wctje verhuur, de onbetwiste toilettenspecialist met bijna 20 jaar ervaring. Of het nu gaat om kleine of grote bouwprojecten, markten, braderieën of feesten, wij zijn de juiste partner voor de huur van tijdelijke toiletvoorzieningen. Onze gemotiveerde medewerkers verzorgen alles, van transport en plaatsing tot het gebruiksklaar maken van de mobiele toiletten. Onze toiletten kunnen vrijwel overal geplaatst worden zonder water- en rioolaansluiting. Na plaatsing worden de toiletten wekelijks geleegd, schoongemaakt en aangevuld met toiletpapier. Bij WC-tje Verhuur kunt u altijd betrouwbaar sanitair huren, zonder dat u een water- of rioolaansluiting nodig heeft. U bepaalt zelf waar de toiletten geplaatst moeten worden en wij ontzorgen u volledig. Neem nu contact met ons op voor meer informatie of een offerte voor het huren van een mobiel toilet.

Wil je weten wat Wc-tje Verhuur verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Wc-tje Verhuur of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Wc-tje Verhuur? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Wc-tje Verhuur het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van West-Betuwe. Opzoek naar Wc-tje Verhuur reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Wc-tje Verhuur

Bezoekers bekeken ook