Wilro BV

Wilro BV is een Kwekerij gelegen aan Heuvelstraat 6A in Waardenburg.

Meer informatie over Wilro BV in Waardenburg

Fresh Mushroom Europe is een belangrijke speler op de wereldmarkt voor een volledig assortiment champignons. Onze champignons zijn vers zonder conserveermiddelen, soms gedroogd, handig voorbewerkt, heerlijk, voedselveilig en vaak uniek qua soort en verkoopmoment. We zijn een sterke speler dankzij onze voortdurende focus op markten, klantwensen, kostenbeheersing en gemotiveerde telers. FME werkt hard om de beste producten te laten groeien, de beste prijs te bepalen en onze klanten te ondersteunen. Ons assortiment, concepten en verpakkingen zijn volledig gericht op het bieden van het beste voor onze eindgebruiker. Dit creëert voordelen voor zowel de detailhandel als de foodservice. We volgen voedingstrends, innoveren en initiëren nieuwe gebruikersmomenten en -opties, en zoeken en ontdekken verkoopkansen. Naast een volledig assortiment champignons heeft FME verschillende innovaties geïntroduceerd, zoals gevulde witte champignons, en onze nieuwe producten Bolettus World en Bolettus Combo. Creatieve gemaksproducten voor verschillende eetmomenten, ontwikkeld op basis van champignons, zoals u van ons gewend bent.

Wil je weten wat Wilro BV verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Wilro BV of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Wilro BV? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Wilro BV het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van West-Betuwe. Opzoek naar Wilro BV reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Wilro BV

Bezoekers bekeken ook