Wim Tiggelaar Beheer B.V.

Wim Tiggelaar Beheer B.V. is een IT-consultancy gelegen aan Zandpad 22 in Opijnen.

Meer informatie over Wim Tiggelaar Beheer B.V. in Opijnen

Voor het adviseren, verkopen, implementeren en leveren van ERP- en CRM-bedrijfstoepassingen (on-premises en in de cloud). Typische rollen zijn onder andere projectmanagement, consultancymanagement, leveringsmanagement en releasebeheer. Meer dan dertig jaar ervaring in professionele ICT voor verschillende bedrijven, adviesbureaus en zakelijke partners. Werkervaring op het gebied van team- en consultancymanagement gecombineerd met commerciële en klantgerichte ervaring. Een ondernemende houding om klantsucces te behalen, waarde toe te voegen aan klanten en aan de onderste regel.

Wil je weten wat Wim Tiggelaar Beheer B.V. verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Wim Tiggelaar Beheer B.V. of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Wim Tiggelaar Beheer B.V.? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Wim Tiggelaar Beheer B.V. het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van West-Betuwe. Opzoek naar Wim Tiggelaar Beheer B.V. reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Wim Tiggelaar Beheer B.V.

Bezoekers bekeken ook