Windpark Deil WT6 Afstapplek

Windpark Deil WT6 Afstapplek is een Museum gelegen aan in Deil.

Meer informatie over Windpark Deil WT6 Afstapplek in Deil

Het windpark Deil is in aanbouw en er is voortgang geboekt. De kabel is volledig in de grond gelegd, alle 396 heipalen zijn geplaatst en de 33 fundaties zijn gereed. Ook zijn alle 11 rotorbladen geïnstalleerd en zijn alle 11 windmolens klaar voor gebruik. De planning van de bouw is echter vertraagd door de harde wind van de afgelopen weken. Het afstellen van de windmolens kost veel tijd, maar dit is belangrijk om ervoor te zorgen dat ze goed functioneren. Een deel van het windpark bevindt zich op grond van Staatsbosbeheer en is een paradijs geworden voor trekvogels. Het windpark Deil is een initiatief van Eurus Energy, Pure Energie en Burgerwindcoöperatie West-Betuwe.

Wil je weten wat Windpark Deil WT6 Afstapplek verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Windpark Deil WT6 Afstapplek of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Windpark Deil WT6 Afstapplek? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Windpark Deil WT6 Afstapplek het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van West-Betuwe. Opzoek naar Windpark Deil WT6 Afstapplek reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Windpark Deil WT6 Afstapplek

Bezoekers bekeken ook