Wok Afhalen Mei Lin

Wok Afhalen Mei Lin is een Chinees restaurant gelegen aan Herman Kuijkstraat 72c in Geldermalsen.

Meer informatie over Wok Afhalen Mei Lin in Geldermalsen

Bij Mei Lin in Geldermalsen kunt u terecht voor heerlijk Chinees en Kantonees eten. Het afhaalcentrum is geopend van dinsdag tot en met zondag, telefonisch bereikbaar van 16.00 tot 20.30 uur. Op maandag is de zaak gesloten, tenzij het een feestdag is of er een speciale gelegenheid is op afspraak. Naast afhalen biedt Mei Lin ook catering aan voor thuis, verenigingen en bedrijven. Ze verzorgen buffetten vanaf 15 personen, maar het is ook mogelijk om zelf een catering-menu samen te stellen. Voor meer informatie over de mogelijkheden kunt u langskomen of bellen naar het telefoonnummer op de website.

Wil je weten wat Wok Afhalen Mei Lin verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Wok Afhalen Mei Lin of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Wok Afhalen Mei Lin? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Wok Afhalen Mei Lin het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van West-Betuwe. Opzoek naar Wok Afhalen Mei Lin reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Wok Afhalen Mei Lin

Bezoekers bekeken ook