WSV Achter 't Veer

WSV Achter 't Veer is een Jachthaven gelegen aan Lingepark, Achter 't Veer 4 in Geldermalsen.

Meer informatie over WSV Achter 't Veer in Geldermalsen

Water Sport Vereniging Achter 't Veer is een actieve verenigingshaven in Geldermalsen, gelegen aan de prachtige rivier de Linge. De haven biedt 145 ligplaatsen, een winterstalling, een passantenhaven, 16 camperplaatsen en een gloednieuw havengebouw genaamd "Het Veerhuys". De vereniging wordt volledig gerund door vrijwilligers en bestaat sinds 1961. De haven ligt in het centrum van Geldermalsen, waardoor alle voorzieningen zoals supermarkten, winkels en restaurants op loopafstand te vinden zijn. Het station bevindt zich op vijftien minuten lopen van de haven. De passantenhaven biedt faciliteiten zoals brandstofvoorziening, sanitaire voorzieningen en persoonlijke aandacht. Daarnaast zijn er ook mogelijkheden om je boot te water te laten en zijn er 16 camperplaatsen beschikbaar. De haven is recent gemoderniseerd en is nu energie neutraal dankzij het gebruik van zonnepanelen. Voor meer informatie en reserveringen kun je contact opnemen met de havenmeester.

Wil je weten wat WSV Achter 't Veer verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van WSV Achter 't Veer of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij WSV Achter 't Veer? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je WSV Achter 't Veer het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van West-Betuwe. Opzoek naar WSV Achter 't Veer reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. WSV Achter ’t Veer

Bezoekers bekeken ook