Xella Nederland BV

Xella Nederland BV is een Fabrikant gelegen aan Waaloever, Mildijk 141 in Vuren.

Meer informatie over Xella Nederland BV in Vuren

De bouwsector staat voor grote uitdagingen, zoals woningtekorten, veranderende wet- en regelgeving en een tekort aan vakmensen. Xella biedt oplossingen door samen te werken met opdrachtgevers, architecten, projectontwikkelaars en bouwbedrijven. Ze leveren niet alleen producten, maar bieden ook advies en engineering, regie over projecten, duurzame oplossingen en innovatieve bouwmethoden. Daarnaast hebben ze een nieuw product, Silka Construct, waarbij ze kalkzandsteen leveren inclusief montage door gespecialiseerde medewerkers. Xella wil slimmer, veiliger en duurzamer bouwen en heeft verschillende bouwsystemen en productmerken in het assortiment. Ze streven naar 30% minder CO2-uitstoot in 2030. Xella biedt ook extra services en tools om bouwprojecten te ondersteunen.

Wil je weten wat Xella Nederland BV verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Xella Nederland BV of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Xella Nederland BV? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Xella Nederland BV het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van West-Betuwe. Opzoek naar Xella Nederland BV reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Xella Nederland BV

Bezoekers bekeken ook