Yoruba

Yoruba is een Softwarebedrijf gelegen aan Lingewal 10 in Heukelum.

Meer informatie over Yoruba in Heukelum

Yoruba biedt bedrijven op maat gemaakte oplossingen op het gebied van software, workflow, training en IT-ondersteuning. Ze hebben al bewezen succesvol te zijn bij verschillende bedrijven. Yoruba heeft verschillende producten beschikbaar, waaronder een freelance fullstack developer en applicaties zoals de Avid® projecten backupper, de S3-applicatie voor opslagcapaciteit en de V3-applicatie voor het automatiseren van het uploaden en verzenden van videobestanden. Deze applicaties bieden verschillende voordelen, zoals het besparen van opslagcapaciteit en het gemakkelijker maken van het delen van videobestanden.

Wil je weten wat Yoruba verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Yoruba of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Yoruba? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Yoruba het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van West-Betuwe. Opzoek naar Yoruba reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Yoruba

Bezoekers bekeken ook