YouMagine 3D B.V.

YouMagine 3D B.V. is een Softwarebedrijf gelegen aan Oudenhof 16 in Geldermalsen.

Meer informatie over YouMagine 3D B.V. in Geldermalsen

Op deze website delen makers hun 3D-ontwerpen. Er zijn meer dan 19.000 ontwerpen beschikbaar die klaar zijn om af te drukken, zoals een caja icosaédrica, een valley lamp lightbox en een Bugatti T35 1924 op schaal 1:18. Er zijn ook collecties samengesteld door de community, zoals Ultimaker 2 upgrades en de Star Wars Contest van maart 2016. Recentelijk zijn er prints gemaakt door de community, zoals een laser cut deurpaneel en een deur voor de Ultimaker 2. Er is ook een bijdrage geleverd aan de Meta Quest 2, Oculus Quest 2 en VR-brillen.

Wil je weten wat YouMagine 3D B.V. verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van YouMagine 3D B.V. of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij YouMagine 3D B.V.? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je YouMagine 3D B.V. het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van West-Betuwe. Opzoek naar YouMagine 3D B.V. reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. YouMagine 3D B.V.

Bezoekers bekeken ook