ZitGoed & Zo - Vintage Design

ZitGoed & Zo - Vintage Design is een Winkel voor tweedehands meubels gelegen aan Waaldijk 42 in Herwijnen.

Meer informatie over ZitGoed & Zo - Vintage Design in Herwijnen

Bij ZitGoed & Zo - Vintage Design in Herwijnen vind je prachtige designmeubels van voornamelijk Nederlandse ontwerpers voor in huis, op kantoor en in je bedrijf. Duurzaamheid en hergebruik staan bij ons voorop, omdat we voorstanders zijn van een circulaire economie. Meubilair uit de periode 1950 tot 1980 is vaak van hoge kwaliteit en comfortabel, waardoor het vaak gerestaureerd kan worden en nog generaties lang meegaat. Sinds 2011 hebben wij ons gespecialiseerd in het renoveren van banken en slaapbanken uit die periode, van bekende ontwerpers zoals Martin Visser, Gijs van der Sluis, Rob Parry en André Cordemeyer. Naast de meubels die wij zelf aankopen, renoveren wij ook meubilair dat je zelf in bezit hebt. In onze winkel hebben we een uitgebreid assortiment meubelstoffen en we sturen kosteloos stofstalen naar jouw huisadres, zodat je kunt zien of de kleur bij je interieur past. Kwaliteit en service zijn erg belangrijk voor ons en we zijn dan ook trots dat klanten ons met een 9.8 beoordelen. Naast banken en slaapbanken hebben we ook eetkamerstoelen, fauteuils, salon- en bijzettafels in ons assortiment. Je kunt contact met ons opnemen via telefoon of e-mail, of langskomen in onze winkel in Herwijnen.

Wil je weten wat ZitGoed & Zo - Vintage Design verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van ZitGoed & Zo - Vintage Design of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij ZitGoed & Zo - Vintage Design? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je ZitGoed & Zo - Vintage Design het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van West-Betuwe. Opzoek naar ZitGoed & Zo - Vintage Design reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. ZitGoed & Zo – Vintage Design

Bezoekers bekeken ook