Zlinger B.V.

Zlinger B.V. is een Marketingconsultant gelegen aan Zaaiwaardweg 10 in Geldermalsen.

Meer informatie over Zlinger B.V. in Geldermalsen

Als u twijfelt over de effectiviteit van uw marketing- en sales-aanpak, is het tijd om kennis te maken met Zlinger. Zlinger is een snelgroeiend mediabedrijf in Utrecht dat gespecialiseerd is in interactieve concepten. Ze hebben succesvolle campagnes ontwikkeld voor klanten zoals OHRA, Delta Lloyd, Spaarbeleg, Aegon en Nationaal Spaarfonds, waarmee zowel communicatiedoelstellingen als verkoopdoelstellingen kunnen worden behaald. Interactieve concepten zijn de ideale manier om een doelgroep te activeren, omdat ze plaatsvinden in een ontspannen sfeer waar de moderne consument naar op zoek is.

Wil je weten wat Zlinger B.V. verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Zlinger B.V. of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Zlinger B.V.? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Zlinger B.V. het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van West-Betuwe. Opzoek naar Zlinger B.V. reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Zlinger B.V.

Bezoekers bekeken ook