Chinotaria De Waard

Chinotaria De Waard is een Restaurant gelegen aan Steenweg 45 in Waardenburg.

Meer informatie over Chinotaria De Waard in Waardenburg

Chinotaria de Waard is een mix van een Chinees restaurant en een cafetaria. Ze hebben een vernieuwde Beefburger op Crystal Beerbun op het menu staan, gemaakt van 100% rundvlees, lekkere burgersaus, sla en komkommer. Het broodje is gemaakt van tarwebloem en zuurdesem met dubbel gemout bier, wat zorgt voor een dunne, krokante korst vanbuiten en een zacht, luchtig kruim van binnen. Het broodje is verrijkt met olijfolie en bestrooid met griesmeel. Dit alles wordt aangeboden door Chinotaria de Waard, een restaurant dat ook een website heeft ontwikkeld door RSN Investment.

Wil je weten wat Chinotaria De Waard verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Chinotaria De Waard of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Chinotaria De Waard? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Chinotaria De Waard het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van West-Betuwe. Opzoek naar Chinotaria De Waard reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Chinotaria De Waard

Bezoekers bekeken ook