De Knipperij

De Knipperij is een Kapper gelegen aan Bernhardstraat 13 in Haaften.

Meer informatie over De Knipperij in Haaften

De Knipperij is een professionele kapsalon in Waddinxveen en Zoetermeer waar klanten met oprechte aandacht worden behandeld. Het goed opgeleide team van kapsters luistert naar de wensen van de klanten en geeft advies over de mogelijkheden. Ze werken alleen met topproducten en zijn op de hoogte van de laatste trends. Het filiaal in Moerkapelle is gesloten, maar klanten kunnen terecht bij de salon in Waddinxveen. Daar kunnen ze een afspraak maken met Hannelore en Danielle. De openingstijden van de kapsalon in Waddinxveen zijn van dinsdag tot en met vrijdag van 8.30 uur tot 17.30 uur, op donderdag tot 20.30 uur en op zaterdag van 8.00 uur tot 16.00 uur.

Wil je weten wat De Knipperij verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van De Knipperij of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij De Knipperij? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je De Knipperij het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van West-Betuwe. Opzoek naar De Knipperij reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. De Knipperij

Bezoekers bekeken ook