Fantaziehuis De Hofnar - Buitenschoolse opvang Tricht

Fantaziehuis De Hofnar - Buitenschoolse opvang Tricht is een Kinderopvang gelegen aan Prins Johan Frisoplaats 3 in Tricht.

Meer informatie over Fantaziehuis De Hofnar - Buitenschoolse opvang Tricht in Tricht

Fantaziehuis is een plek voor kinderen en hun ouders, waar verschillende vormen van kinderopvang worden aangeboden, zoals kinderopvang, buitenschoolse opvang en peuteropvang. Bij Fantaziehuis wordt de ontwikkeling en opvoeding van kinderen gestimuleerd door middel van activiteiten zoals Open Ended Play, Mini Aanbod, modderdag en muziekkwartiertjes. Marcel van Herpen geeft tips aan ouders en er worden nieuwe locaties geopend, zoals Fantaziehuis De Muren en Fantaziehuis De Linge. Elk Fantaziehuis heeft een uniek karakter en samen met het team van pedagogisch medewerkers wordt er gekeken hoe dit het beste kan worden vertaald naar de kinderen en ouders. Fantaziehuis is een partner in ontwikkeling en streeft naar de kracht van samenwerking.

Wil je weten wat Fantaziehuis De Hofnar - Buitenschoolse opvang Tricht verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Fantaziehuis De Hofnar - Buitenschoolse opvang Tricht of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Fantaziehuis De Hofnar - Buitenschoolse opvang Tricht? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Fantaziehuis De Hofnar - Buitenschoolse opvang Tricht het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van West-Betuwe. Opzoek naar Fantaziehuis De Hofnar - Buitenschoolse opvang Tricht reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Fantaziehuis De Hofnar – Buitenschoolse opvang Tricht

Bezoekers bekeken ook